Dizenjuar per Sukses Online

Marketing Online dhe Branding

Zhvillimi Marketigut Online

background

Dergoni nje mesazh

  ÇFARË OFROJMË

  • Zhvillimi Website
   Zhvillim websitesh me teknologjine më të fundit, që i përkushtohen nevojave specifike të biznesit tuaj, për tju përfaqësuar denjësisht Online dhe ndihmuar në shitje dhe objektivat tuaja.
  • Brandim e Marketing ONline
   Reklamim online nëpërmjet rrjeteve sociale, motorrave të kërkimit. Brandim i kompanise, produkteve.
  • Zhvillim Aplikacione MObile
   Aplikacione mobile per celular Androide ose iPhone i ndërtuar posacërisht për kërkesat dhe specifikate e biznesit tuaj.
  Back to top of page