Mrekullia e Reklamimit Online

Janë të jashtëzakonshme rezultatet që mund të japin reklamat online dhe vendimtare në të ardhmen e biznesit tuaj. Ne do të dimë të bëjmë që produkti juaj të bëhet i njohur, i dashur dhe i besuar nga konsumatorët. Do të vëmë në dukje çdo veçori të tij dhe përdorim gjithë mjetet më poshtë për të arritur në mëndjen e çdo blerësi të mundshëm.

1

SEO- Optimizim për motorrat e kërkimit.
Me krimin e një websiti në Webstore Albania keni të përfshirë në krijim falas optimizmin e tij për t’u bërë më i lexueshem, dhe më i kapshëm nga motorrat e kërkimit si GOOGLE, BING, etj…

Kjo do të lejojë që të renditeni më mirë në google apo motorrat e tjerë të kërkimit duke përfituar më shumë trafik, më shumë klikime, më shumë klientë që gjejnë atë që po kërkojnë dhe më shumë përfitime për ju. Vendosja e mire e parametrave të kërkimit në web site është thelbësore për të arritur suksesin.

2

SEM-Search Engine Marketing.  Administrimi fushatave online të sponsorizuara ose të njohura ndryshe si pay-per-click (PPC) që i japin aftësi biznesit të blejë vendosjen në krye të çdo motorri kërkimi dhe rritë ndjeshëm dukjen apo të afishojë reklamat e tij në google apo website të tjera. Menaxhimi i përditshëm i mire i parametrave të kërkimit në website dhe llogaritë google është thelbësore për të arritur suksesin nëpërmjetë reklamimit me pagesë

Ne mund tju ndihmojmë profesionalisht të vendosni dhe të manaxhoni në mënyrë efektive llogaritë në Google AdWords për të maksimizuar rezultatet e kërkimit dhe maksimizuar vlerën e parave të shpenzuara në fushatat e marketingut në Google

Ide Reklamimi

Impenjim dhe Ide origjinale për slogane, moto dhe forma reklamash me standarte të larta artistikë që mbeten gjatë në kujtesë

Krijim Logo e Identiteti

Krijimi i logos dhe identitetit, forcimi i dallueshmërisë me anë të personalizimit të produktit, mjeteve, dokumentave etj… Ju bëjmë të veçantë e të dallueshëm.

Dezajn Ambalazhi

Dizenjojmë ambalazhin e duhur për prodhimet tuaja në mënyrë që të keni një produkt të suksesshëm në treg, i cili e shet vetë veten, elegant dhe modern, i skicuar me imtësi.

Ju bëjmë të veçantë e të dallueshëm !!!

Fushata të plota Marketingu

Do të jetë një kënaqësi për ne të kombinojmë disa mënyra të reklamimit për të arritur te sa më shumë klientë në mënyrë që biznesi juaj të jetë i mirënjohur dhe konsumatori të njihet me prodhimet tuaja. Ne do të këshillojmë format më me leverdi të reklamimeve për një fushatë në varësi të audiences dhe llojit të produktit apo shërbimit.

3

Facebook- Reklamim në rrjetet sociale.
Jemi të specializuar në krijimin e strategjive të marketingut në rrjete sociale si facebook etj..

Që Reklamimi në facebook të mos jetë harxhim parash por një strategji me efekte të menjeherëshme në rritje të shitjeve dhe klientëve kërkon krijm dhe menaxhim profesional reklamash.

Segmentimi i audiences, Optimizimi i Reklamave, Zgjedhja e kohës së përshtatshme, menaxhimi i buxhetit dhe fushatatave është specialiteti i WebStoreAlbania.
Ne do të sigurojmë gjurmim, regjistrim dhe raportim të rezultateve te fushatës duke ju dhënë informacion të detajuar mbi paratë që do të investoni.

4

Fushata reklamimi me email, revista e gazeta online.  Zotërojmë një databazë të gjerë adresash email, shumë prej të cilëve mund të jenë klientë tuaj të ardhshëm.

Do të ndërmjetësojmë dhe sygjerojmë edhe forma të tjera reklamimi si janë revista e gazeta online, media e shkruar, televizione etj…
Do të jetë një kënaqësi të ecim bashkë përgjatë rrugës që çon në suksesin tuaj !

Ndihuni të lirë të na kontaktoni për çdo pyetje!

Komunikoni me njërëzit që krijojnë në Web Store Albania 🙂