Mirësevini në Web Store Albania

Sjellim te ju me kënaqësi

Krijim Websitesh

Platforma që ju lehtësojnë shitjen e produkteve tuaja, dhe bëjnë paraqitjen sa më dinjitoze të kompanisë tuaj online.

Reklamim Online

Përmirësim renditjes ne google. Reklamim ne google, facebook etj… Ndjekim fushata të plota reklamimi online, krijimi reklamës dhe shpërndarja

Hostime

Servera të fuqishëm të shpejtë të garantuar 99% të kohës që mund ti besoni, emra domain. Shpejtësi dhe Siguri.

Mundësi pa Fund

Paketa te plota nga krijimi logos, ambalazhit, identitetit produktit, krijimi websitit, nxjerrja në treg dhe reklamin në google,facebook,youtube etj… apo gazeta e revista online.

Përshtatje Maksimale për Celularë e Tableta

Website Responsive

Teknologjia e fundit që përdorim na lejon të nxjerrim website qe përshtaten më së miri me ekranin e celulareve iphone, samsung etj… si dhe gjithë llojet e tabletave e ipad duke u bërë të lexueshme për shfletuesit nga këto smartfona dhe tableta.

Ide dhe Imazhe të Veçanta

Përpiqemi t’ju bëjmë të dalloheni me praninë online duke dhënë ide dhe imazhe cilësore dhe të veçanta për logon, brandin, identitetin dhe websitin tuaj. Ideojmë reklama dhe website tërheqëse që mbeten gjatë në kujtesën e shfletuesit.

Mbështetje e vazhdueshme

Ju shoqërojmë në rritjen e fuqizimin tuaj online, me website të dizenjuara për të shpalosur produktet tuaja në mënyrë që biznesi të reklamohet dhe shesë vetveten online. Mbështetje e vazhdueshme me ide dhe fushata marketing, apo mirëmbajtjen dhe përditësimin e krijimeve tona.

Fushata Reklamimi

Është një kënaqësi tju mbështesim me fushatë të plotë reklamimi online. Që nga krijimi i logos tuaj, reklamimi i punës suaj, apo ambalazhi i produktit, krijimi websitit, promovime i kombinuar në facebook, youtube, google etj.. e deri ne revista e gazeta online.

Zhvilluar në Web Store Albania

Disa nga websitet tona

Për ne një projekt është një kënaqësi dhe përkushtohemi në krijimin e diçkaje unike. Një websit që të jetë përmbajtje e përqëndruar e punës dhe përpjekjeve tuaja. Diçka që të shprehë aspiratat dhe të ja tregoni miqve tuaj me krenari.

Gjithçka fillon me një studim të aktivitetit dhe synimeve qe duhet të realizoni online. Pastaj ndërthurim teknologjine më bashkëkohore duke përdorur aty çdo element të ri të sapodalë dhe treguar kujdes në detaje që gjithcka të jetë e përsosur.

Në varësi të aktivitetit, mund tju shërbejë një : websit prezantues i krijuar për paraqitjen serioze të biznesit tuaj dhe prezantimit dinjitoz që do t’ju mundësojë të dalloheni në treg, websit produkti për të shpalosur mallrat tuaja në mënyrë që ato të paraqiten online,  ose website ecommerce që mundëson dhe blerjen me marrjen e pagesës nga websiti juaj.

Ne jemi këtu për të këshilluar për llojin dhe formën që ju të realizoni suksesin online dhe gjithashtu për tju këshilluar për mjetet e tjera si rrejtet sociale, google, youtube, revista online etj.. që mund tju shoqërojnë për tu futur fuqishëm në treg

We love what we do, we do what we love !!!

Çfarëdo pune keni, ne garantojmë cilësinë!

Ju ftojmë me përzemërsi

Platforma websitesh dhe programe online më  të mira për realizimin e qëllimeve tuaja.
* ÇDO PROJEKT REALIZOHET ME KUJDES TË VEÇANTË HAP PAS HAPI PËR TË GARANTUAR CILËSI

Kontakto për pyetje ose prenotime !

Ndihuni të lirë të na kontaktoni për çdo pyetje!

Komunikoni me njërëzit që krijojnë në Web Store Albania 🙂